Herstel voor HHC

HARDENBERG – HHC heeft zich redelijk hersteld van de zeperd van afgelopen zaterdag, toen met 1-6 werd verloren van Rijnsburgse Boys. In de midweekse wedstrijd op sportpark De Boshoek werd het 0-0 tegen AFC uit Amsterdam.

De eerste helft kwam HHC tot bijna geen enkele kans, terwijl het veldspel best aardig was. AFC kreeg die kans wel, een zeer grote zelfs, die tot opluchting van de HHC-fans door keeper Nick Borgman onschadelijk werd gemaakt.

De tweede helft was het een heel andere wedstrijd. Nu was het AFC dat vrijwel geen kans wist te creëren, terwijl de Hardenbergers minstens vijf keer de doelpuntentune door de luidsprekers hadden kunnen laten schallen. Eén keer gebeurde dat, heel kort, maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd.

Het ontbreken van een echte afmaker zorgde er woensdagavond voor dat HHC de koppositie niet kon overnemen van Quick Boys. Beide ploegen hebben na negen wedstrijden 19 punten, gevolgd door Katwijk met 18. Zaterdag gaan de Hardenbergers op bezoek bij Excelsior Maassluis, dat op de tiende plek is terug te vinden.