HHC krijgt pak rammel

HARDENBERG – De meningen over de kwaliteiten van Rijnsburgse Boys waren in de rust verdeeld. Waren ze nou zo goed, of hadden ze gewoon geprofiteerd van de misstappen van HHC? Hoe dan ook, halverwege was de stand 0-4: een duidelijk pak slaag voor de Hardenbergers.

Rijnsburg speelde feller, compacter en profiteerde optimaal van de fouten van HHC. Bijvoorbeeld een veel te snelle ingooi van Danny Bouws die terecht kwam bij een tegenstander, waarna de Rijsburger zich omdraaide en makkelijk scoorde. Maar ook een te zachte terugspeelbal van Serginho Fatima waardoor de attente Dani van der Moot makkelijk kon scoren. Het was een totale offday voor de Hardenbergers, terwijl het daar de eerste tien minuten niet naar uitzag. Twee grote kansen waren niet aan HHC besteed, waarna Rijnsburg wel scoorde.

In de tweede helft gooide HHC-trainer Pascal Diender het over een andere boeg met drietal invallers, maar veel beter werd het niet. HHC probeerde van alles, maar de ploeg was onnauwkeurig en had daarnaast geen geluk bij de pogingen om de stand een wat dragelijke aanzien te geven. Het scorebord gaf 1-6 aan bij het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luuk Timmer.